Viis viga korteri remondis

Pole tähtis, mitmendat korda te korteris remonti alustate. Iga remont võib minna viperusteta, sest ehitus- ja remonditööd on keeruline ette ennustada.

Kuid me oleme teile koostanud nimekirja mitte nii ilmsetest vigadest, mis võivad värskelt ja stiilselt remondilt mulje rikkuda. Anname nõu, millele tähelepanu pöörata, et neid vältida.

1.

Vale põrandakatete liitekohtade asukoht erinevate tubade vahel.

Tubade vaheline liide peab paiknema otse uksepolstri all. See on vajalik selleks, et kummaski toas ei oleks näha ebakorrektset väljaulatuvat põrandakatet. Liitekoha täpseks määramiseks selgitage eelnevalt välja järgmised punktid:

  1. Millises suunas uks avaneb? See aitab kindlaks teha, millisest seinast me peame kauguse arvutama. lõpuks paigaldatakse uks seina tasapinnale avanemise poolelt
  2. Uurige tootjalt ukselehe paksust. Liide asub täpselt keskel ja uks katab selle.
ремонт квартиры, ошибки в ремонте, стык напольных покрытий, дверной проем

2.

Valgete sobitamise vead

Näiteks valged kodumasinad ja valge köök ei pruugi omavahel üldse sobida. Seda seetõttu, et erinevates esemetest ja materjalidest valge värv võib olla erineva varjundiga: külm või soe. Seetõttu on parem kontrollida neid kohapeal, et vältida vigu.

ремонт квартиры, ошибки в ремонте, стык напольных покрытий, дверной проем

3.Ära mõtle läbi, kuidas suured materjalid ja mööbel korterisse sisse tuuakse.

Mõõdud võivad olla suuremad kui teie lift. Või võib juhtuda, et lift ei tööta, aga te elate 20. korrusel. Kiviplokki trepist tassida oleks üsna keeruline.

Seetõttu tasub sellele küsimusele mõelda juba enne materjalide ostmist. Uuri välja oma maja lifti mõõtmed. Tasub ka arvestada, et uutes majades on liftid sageli kaetud vineeri ja teiste kaitsematerjalidega, mis vähendavad nende suurust ja teie võimalusi vedada liiga suuri materjale.

ремонт квартиры, ошибки в ремонте, стык напольных покрытий, дверной проем

4.Ära mõtle läbi kapinuppude avamise protsessi.

Näiteks paigaldada pinnapealsed valgustid kapiuste kõrvale. Selle ala valgustamine iseenesest on hea lahendus, kuid tuleb arvestada, et kapiuksed võivad avamisel valgusteid takistada või neid tabada. Selle probleemi saab lahendada, valides liuguksed või kasutades sisseehitatud valgusteid.

ремонт квартиры, ошибки в ремонте, стык напольных покрытий, дверной проем

5.

Ära arvesta pesumasina mõõtmeid ja vannitoa ukseava laiust.

Ukseava peaks olema vähemalt 10 cm laiem kui pesumasin. Vastasel juhul ei õnnestu pärast uste paigaldamist pesumasinat tuppa viia.

Siin on kaks lahendust:

Valida pesumasin juba enne remonti. Nii saate täpselt teada selle mõõtmed ja planeerida ukseava laiendamist, kui see osutub vajalikuks.

Viia pesumasin sisse enne uste paigaldamist (kuid tuleb meeles pidada, et hiljem ei pruugi seda ilma probleemideta välja saada);

ремонт квартиры, ошибки в ремонте, стык напольных покрытий, дверной проем

Kõiki neid vigu saab hõlpsasti vältida, kui usaldate oma remondi Prism Hooldus OÜ-le.

Meie remont on läbi mõeldud kuni viimase detailini:

Arhitekt töötab eelnevalt välja ruumipõhise nutika planeeringu ja koostab selle alusel täieliku ehitusjooniste komplekti. Meistrid teostavad töid täpselt jooniste järgi. Ja tööde kvaliteedi ning kõigi normide ja reeglite järgimise pärast pole vaja muretseda — kõige üle valvavad meie insenerid.