Elektrikonsultatsioon (alates 50 €)

Pakume professionaalset nõustamist teie elektriprojektide osas, andes teile väärtuslikku asjatundlikku teavet. Kui tellite meie elektritööd, arvestatakse konsultatsioonitasu maha teenuse lõpphinnast.

Elektrisüsteemi paigaldus (45 €/h)

Meie spetsialistid paigaldavad uue elektrisüsteemi, kohandades lahenduse vastavalt teie vajadustele. Hinnakujundus sõltub töö keerukusest ja projekti mahust.

Juhtmestiku uuendamine (45 €/h)

Vanade juhtmestike asendamine on oluline ohutuse tagamiseks. Hinna määravad ruumide suurus ja olemasoleva juhtmestiku seisukord.

Valgustite paigaldus (alates 80 €)

Pakume valgustite paigaldust või vana süsteemi asendamist kaasaegsete energiasäästlike lahendustega. Hind sõltub valgustite tüübist ja kogusest.

Lühiste ja elektririkete lahendamine (45 €/h)

Pakume kiiret ja tõhusat lahendust elektriprobleemide ja lühiste kõrvaldamiseks. Hinna määrab probleemi keerukus ja tööaeg.

Elektrikilbi paigaldus või uuendamine (60 €/h)

Uus või uuendatud elektrikilp tagab teie kodu ohutuse. Töö hind sõltub töötundidest ja materjalikuludest. Saatke meile pilt oma olemasolevast elektrikilbist ning saame teha täpse hinnapakkumise!

Elektritööde hooldusleping (alates 30 € kuus)

Regulaarne elektrisüsteemi hooldusleping tagab, et teie süsteem töötab sujuvalt ja turvaliselt. Pidev jälgimine ja hooldus kaitsevad teie kodu elektriprobleemide eest.

Sise- ja välisvarvimine